Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Haluatko sinä Always Clinicin asiakkaaksi?

Toivon mukaan vastaus tuohon kysymykseen oli kyllä. Täältä löydät ohjeet ja säännöt asiakkailleni.

Muistathan katsoa asiakaslistalta, onko AC'ssa ylipäätään paikkoja asiakkaille, koska asiakkaita otetaan enää vain kaksikymmentä (20).Kultaiset sääntömme:

001. Always Clinicin asiakkaaksi otetaan vain sivuja, jotka ovat valmiita.
002. Asiakkaaksi ei oteta talleja/hoitoloita tms, vain kenneleitä tai yksityisiä.
003. Ylläpitäjän tekemää työtä ei saa haukkua tai omasta tahdosta muokata millään tavalla. Jos vaikka koirasi lonkkatulos oli A/B, et voi kirjoittaa koiran tietoihin A/A.
004. Voit tilata vain viidelle koiralle kerralla hoitoja. Kun ne on tehty, voit tilata seuraavat hoidot. Jos yhdessä tilauksessa on enemmän kuin viidelle koiralle hoitoja, se ohitetaan samantien, eikä siitä ilmoiteta erikseen sivuillesi. Ole siis tarkkana! (pentutarkastukset ovat poikkeus, jokaiselle pentueen pennulle tehdään samaa aikaa pentutarkatus, mikäli kasvattaja teettää ne. Jos pentutarkastus tehdään yksittäiselle pennulle kennelissä, se lasketaan yhdeksi koiraksi.) Eli saat tilata pentutarkastuksen vaikka seitsemälle pennulle mikäli olet kasvattaja, joka tekee tarkastukset ennen pentujen muuttoa, muutoin pentu lasketaan yhdeksi koiraksi.
005. Et saa esiintyä toisen nimimerkillä etkä haukkua muita asiakkaita. Jokaista kohdellaan tasa-arvoisesti.
006. Klinikalle otetaan vain 20 asiakasta. Jos asiakaslista on täynnä, sinun on turha hakea asiakkuutta.
007. Jos sivusi lopettavat toimintansa, ilmoita siitä Always Clinicin yhteys -osioon, että kennelisi osataan poistaa listalta. Tämä helpottaa ylläpitäjän työskentelyä, sekä muut kennelit saavat nopeammin klinikkapaikan.
008. Sinun täytyy lisätä sivuillesi, että Always Clinic toimii klinikkananne. Tästä lisää tietoa tällä sivulla kohdassa bannerit.
009. Asiakkaana sinun täytyy tilata hoitoja vähintään kerran 60 päivässä (2kk), muuten sinut poistetaan asiakaslistalta ja sinun tulee hakea uudestaan asiakkaaksi voidaksesi tilata hoitoja. Perustarkastus tulee uusia kahden kuukauden välein, eli yhteensä kuusi kertaa vuodessa.Ohjeet hoitojen tilaamiseen

Mikäli olet päättänyt ottaa Always Clinicin kennelisi klinikaksi, sinun on hyvä lukea tämä kohta. Hoitojen tilaaminen tapahtuu seuraavasti:

Jos olet tilaamassa esim. perustarkastuksen kolmelle koiralle, kirjaat sen näin:

PERUSTARKASTUS
- Tassukkaan Tassuttelija "Tassu" - *linkki koiran sivulle*
- Tassukkaan Tessuttelija "Tessu" - *linkki koiran sivulle*
- Tassukkaan Tepsuttelija "Tepsu" - *linkki koiran sivulle*

Eli mikäli useammalle koiralle tulee sama hoito, niin hoito kirjataan yläpuolelle, ja hoidon saavat koirat sen alapuolelle URL -osoitteen kera. Muussa tapauksessa kirjaat hoidot näin:

PERUSTARKASTUS
- Tassukkaan Tassuttelija "Tassu" - *linkki koiran sivulle*

MADOTUS
- Tassukkaan Tessuttelija "Tessu" - *linkki koiran sivulle*

TRIMMAUS & HAMMASKIVEN POISTO
- Tassukkaan Tepsuttelija "Tepsu" - *linkki koiran sivulle*

Jos tästä aiheesta on kysyttävää, esitä selkeä kysymys yhteys -osiossa.


Kaikki hoitopyynnöt kirjataan tavalliseen yhteys -osioon.

Bannerit


Sinun on linkitettävä sivullesi, että Always Clinic toimii klinikkana. Banneri käy myös. Lisää siis sivuillesi Always Clinicin banneri jota klikkaamalla pääsee suoraa tälle sivulle tai tekstilinkitä, jolloin tekstiä klikkaamalla siirrytään suoraa Always Clinicin sivulle.


Always Clinic

AC

              
            
 

 
©2019 Always clinic - virtuaalinen koiraklinikka - suntuubi.com